Cộng đồng chia sẻ tri thức Lib24.vn

100 CÂU HỎI TRẮC NGHIỆM GIỚI TỪ CÓ ĐÁP ÁN

27dc5a177ad6d2a3ff93cf3b51e7f494
Gửi bởi: Thành Đạt 29 tháng 10 2020 lúc 13:35:15 | Được cập nhật: 7 giờ trước (2:44:54) Kiểu file: PDF | Lượt xem: 276 | Lượt Download: 4 | File size: 0.437679 Mb

Nội dung tài liệu

Tải xuống
Link tài liệu:
Tải xuống

Các tài liệu liên quan


Có thể bạn quan tâm


Thông tin tài liệu

http://dethithu.net - Website Đề Thi Thử THPT Quốc Gia tất cả các môn.Cập nhật liên tục. Truy cập tải ngay!! Website: http://dethithu.net 100 CÂU TRẮC NGHIỆM GIỚI TỪ (CÓ ĐÁP ÁN) et u.N iTh Th De 1.) Elizabeth is fond .......... going to dances. a.) in b.) of c.) with d.) at 2.) That is last year's telephone directory. It's .......... date now. a.) into b.) out of c.) besides d.) out 3.) He was put .......... prison. a.) to b.) from c.) into d.) at 4.) We rejoice .......... her success. a.) in b.) at c.) over d.) all are correct 5.) I saw him .......... noon. a.) for b.) with c.) against d.) at 6.) She treated me .......... Cake, ice-cream and tea. a.) with b.) for c.) to d.) by http://dethithu.net 7.) The picture is .......... the wall a.) above b.) at c.) over d.) on 8.) She likes to go .......... a picnic. a.) for b.) on c.) for and on are correct d.) by 9.) William is .......... meanness. a.) against b.) above c.) towards d.) according to 10.) I work hard .......... help my family. a.) so as to b.) in order to c.) in order that d.) a and b 11.) She burst .......... tears. a.) out of b.) into c.) for d.) in 12.) .......... mistake, I took the wrong book from my desk this morning. a.) Through b.) By c.) With d.) In 13.) They chose him .......... their leader. a.) with b.) for c.) by d.) into 14.) I want you to arrange these .......... order by putting the largest first then the next, and so on… a.) on b.) out of c.) in d.) from http://dethithu.net 15.) She smiled .......... him. a.) at b.) with c.) to d.) about 16.) Your work is .......... the average. a.) under b.) beneath c.) down d.) below 17.) I shall be ready .......... a moment. a.) for b.) in c.) with d.) on 18.) Aren't you glad that you went to the party with us .......... all? a.) in b.) after c.) above d.) with 19.) We can't get everything we want from life; we must just make the best .......... it. a.) with b.) of c.) for d.) by 20.) Go and get me a carton .......... cigarettes. a.) with b.) of c.) out of d.) no 21.) He is negligent .......... his duties. a.) with b.) to c.) for d.) of http://dethithu.net 22.) Long skirts are .......... again. a.) for b.) in c.) into d.) through 23.) The car went .......... full speed. 1 Like fanpage của chúng tôi để cập nhật nhiều đề thi thử hơn qua Facebook : http://facebook.com/dethithu.net http://dethithu.net - Website Đề Thi Thử THPT Quốc Gia tất cả các môn.Cập nhật liên tục. Truy cập tải ngay!! et u.N iTh Th De a.) with b.) for c.) to d.) at 24.) He was .......... himself with rage. a.) against b.) for c.) beside d.) with 25.) Gas is made .......... coal. a.) of b.) from c.) with d.) to 26.) He suffers .......... headaches. a.) from b.) with c.) in d.) by 27.) Who .......... Richard would have said such a thing? a.) but b.) by c.) with d.) in addition of http://dethithu.net 28.) He was .......... himself with joy. a.) to b.) beside c.) in d.) of 29.) His ideas are all .......... the times. a.) like b.) behind c.) but d.) except 30.) I shall wait .......... you. a.) about b.) by c.) to d.) for 31.) What do you think .......... this sonata of Beethoven? a.) of b.) to c.) with d.) from 32.) If you earn a good salary, you can be independent .......... your parents. a.) for b.) to c.) of d.) by 33.) Ottawa is .......... Canada. a.) with b.) on c.) to d.) in 34.) A bird .......... the hand is worth two .......... the bush. a.) on - on b.) on - in c.) in - in d.) in - on 35.) There are many others .......... me who disagree on what you say. a.) with b.) besides c.) to d.) as 36.) When were you released .......... prison? http://dethithu.net a.) at b.) into c.) from d.) out of 37.) Who is not for me is .......... me. a.) towards b.) against c.) with d.) along 38.) There's nothing .......... exercises for making you warm. a.) like b.) in c.) for d.) about http://dethithu.net 39.) I have not done my exercise .......... now. a.) till b.) since c.) for d.) at 40.) These facts may be familiar .......... you. a.) with b.) about c.) to d.) into 41.) .......... the most part, his explanations are quite easy to understand. a.) For b.) Through c.) With d.) Toward 42.) He put the book .......... the take and sat down .......... a chair. a.) on - in b.) on - with c.) on - on d.) on - into 43.) He walked .......... the room .......... which we were sitting. a.) in - in b.) in - for c.) into - in d.) into - from 44.) The doctor cured me .......... my illness. a.) for b.) of c.) with d.) at 45.) What do you know .......... him? http://dethithu.net a.) to b.) about c.) with d.) for 46.) .......... all my care, it was broken. a.) Before b.) After c.) To d.) With 2 Like fanpage của chúng tôi để cập nhật nhiều đề thi thử hơn qua Facebook : http://facebook.com/dethithu.net http://dethithu.net - Website Đề Thi Thử THPT Quốc Gia tất cả các môn.Cập nhật liên tục. Truy cập tải ngay!! et u.N iTh Th De 47.) Life is just one trouble .......... another. a.) to b.) for c.) after d.) against 48.) Did Mr. Kennedy park his car .......... front .......... our house? a.) at - of b.) in - to c.) with - to d.) in - of 49.) Did they ask .......... me? a.) at b.) to c.) before d.) after 50.) An accident has happened .......... that family. a.) to b.) with c.) against d.) for 51.) It looks better .......... a distance. a.) to b.) for c.) at d.) but 52.) She was engaged .......... him for ten months before they got married. a.) to b.) with c.) for d.) by 53.) What did Mr. Brown die ..........? a.) with b.) by c.) in d.) of 54.) She took me .......... my brother. http://dethithu.net a.) by b.) for c.) to d.) with 55.) It is .......... three o'clock; it is nearly a quarter past three. a.) about b.) at c.) past d.) around 56.) She gave some advice .......... her brother. a.) to b.) for c.) with d.) all are correct 57.) He was brought .......... the judge. a.) to b.) with c.) before d.) for 58.) The government must care .......... the families of invalid soldiers. a.) about b.) for c.) to d.) at 59.) They like to sit .......... the fire. a.) by b.) on c.) for d.) with http://dethithu.net 60.) I cannot do it .......... you. a.) as b.) like c.) by d.) through 61.) .......... one enemy he has 50 friends. a.) With b.) To c.) For d.) Through 62.) Mary married a wealthy man. She got married .......... him last June. a.) by b.) for c.) about d.) to 63.) There were .......... 100 people at the meeting. a.) up b.) on c.) upon d.) above 64.) William is big .......... his age. a.) with b.) for c.) by http://dethithu.net d.) through 65.) The god jumped .......... the table. a.) through b.) over c.) out of d.) past 66.) He didn't dare to say it .......... my face. a.) on b.) with c.) in d.) to 67.) .......... general, that is true. However, there are many exceptions. a.) On b.) In c.) By d.) Through 68.) Can you recommend me a good book .......... life in the sixteenth century? a.) of b.) about c.) in d.) from 69.) He is a friend .......... mine. http://dethithu.net d.) to a.) with b.) in c.) of 70.) He is a man .......... action. a.) of b.) with c.) for d.) about 3 Like fanpage của chúng tôi để cập nhật nhiều đề thi thử hơn qua Facebook : http://facebook.com/dethithu.net http://dethithu.net - Website Đề Thi Thử THPT Quốc Gia tất cả các môn.Cập nhật liên tục. Truy cập tải ngay!! et u.N iTh Th De 71.) The dog ran .......... the house. a.) into b.) in c.) for d.) across 72.) She was offended .......... my remark at the meeting yesterday. a.) at b.) by c.) with d.) at and by are correct 73.) That car costs .......... $2,000. a.) for b.) above c.) at d.) all are correct 74.) He is looking .......... his glasses. a.) after b.) for c.) into d.) by 75.) He read that .......... a book. a.) at b.) from c.) to d.) in 76.) Someone left a box in the garden and I fell .......... it in the dark. a.) into b.) by c.) off d.) over 77.) Let's drink .......... his success. a.) in b.) to d.) for http://dethithu.net c.) into 78.) Shut the door .......... you. a.) for b.) after c.) with d.) into 79.) He turned his back .......... her. a.) beside b.) next to c.) by d.) on 80.) He is a man .......... his forties. a.) on b.) about c.) to d.) in 81.) He is .......... royal blood. a.) for b.) in c.) of d.) with 82.) I don't think that I'm acquainted .......... him a.) with b.) to c.) by d.) for 83.) Professor Moore called my attention .......... that particular mistake. a.) about b.) with c.) by d.) to 84.) Share these sweets .......... the five children and see that each one gets a fair share a.) to b.) between c.) for d.) among 85.) I'll try to pay you the money the week .......... next. a.) before b.) for c.) after d.) no preposition needed 86.) Bien Hoa is secured .......... floods. a.) by b.) to c.) from d.) for http://dethithu.net 87.) She saw a butterfly .......... the window. a.) across b.) in c.) into d.) through 88.) They live .......... rice. a.) with b.) on c.) by d.) for 89.) Stand .......... front of me you will see better; there will be nothing .......... the way of your view. a.) at - in b.) in - of c.) in - in d.) in - at 90.) He aimed .......... the tiger. a.) for b.) at c.) with d.) to 91.) In boxing it is a foul to hit .......... the belt. a.) above b.) over c.) below d.) down 92.) You must settle the matter .......... yourselves. a.) with b.) in c.) into d.) among 93.) He spoke .......... a whisper. a.) in b.) into c.) like d.) with 94.) He was ill .......... fever. a.) to b.) in c.) with d.) for 4 Like fanpage của chúng tôi để cập nhật nhiều đề thi thử hơn qua Facebook : http://facebook.com/dethithu.net http://dethithu.net - Website Đề Thi Thử THPT Quốc Gia tất cả các môn.Cập nhật liên tục. Truy cập tải ngay!! Th De 95.) I came on Monday at ten o'clock .......... the morning. a.) from b.) in c.) at d.) for 96.) I took him .......... the hand. a.) with b.) at c.) by d.) to 97.) He made himself pleasant .......... visitors. a.) with b.) by c.) to d.) for 98.) He stayed home .......... the rain. a.) because b.) because of c.) for d.) against http://dethithu.net 99.) I really respect that man .......... his honesty. a.) by b.) about c.) with d.) for 100.) There is not much correspondence .......... his ideal and mine. a.) in b.) among c.) between d.) at u.N 69. C 70. A 71. A 72. D 73. B 74. B 75. D 76. D 77. B 78. B 79. D 80. D 81. C 82. A 83. D 84. D 85. C 86. C 87. D 88. B 89. D 90. B 91. C 92. D 93. A 94. B 95. B 96. C 97. A 98. B 99. D 100. C et 35. B 36. C 37. B 38. A 39. A 40. C 41. A 42. C 43. C 44. B 45. B 46. B 47. C 48. D 49. D 50. A 51. C 52. A 53. D 54. B 55. C 56. A 57. C 58. B 59. A 60. B 61. C 62. D 63. D 64. B 65. B 66. D 67. B 68. B iTh 1. B 2. B 3. C 4. D 5. D 6. C 7. D 8. C 9. B 10. D 11. B 12. A 13. B 14. C 15. A 16. D 17. B 18. B 19. B 20. B 21. D 22. B 23. D 24. C 25. B 26. A 27. A 28. B 29. B 30. D 31. A 32. C 33. D 34. C ĐÁP ÁN Mọi thắc mắc vui lòng để lại 1 bình luận ở LINK bài viết mà bạn đã tải: http://dethithu.net 5 Like fanpage của chúng tôi để cập nhật nhiều đề thi thử hơn qua Facebook : http://facebook.com/dethithu.net